ארטישוק ועוף ממולא גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם לבבות ארטישוק, ירקות תינוק, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק & גבינת עיזים ממולאים עוף, חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים, ו ארטישוק, גבינת עיזים ופיצת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים עד מעורבב היטב.
2
חותכים כל שד חצי לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזה שטוח.
3
מניחים כל שד חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים עוף עם מלח ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
5
מחלקים תערובת ארטישוק לתוך 4 חלקים שווים; כפית כל חלק במרכז כל שד חצי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל קצה. מקפלים צדדים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים גיליון 2-רגל ארוכה של פלסטיק חובה כבדה לעטוף על משטח עבודה עם צד ארוך 1 תלוי מעל הקצה של הדלפק 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים חצי שד ממולא, צד התפר למטה, בקצה הרחוק ממך; בחוזקה לגלגל את העוף לכיוונך, אופנה ג ' לי רול. לסובב את הקצוות בכיוונים מנוגדים כדי ליצור גליל. לקשור ניילון לעטוף קשרים הדוקים נגד העוף בכל קצה. לקצץ עודף לעטוף קרוב הקשרים.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים גיליון שני באורך 2 רגל של פלסטיק כבד לעטוף על משטח העבודה; מניחים עוף מגולגל על לעטוף, הליך חוזר. חזור עם חצאי השד הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
9
מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים עוף. מבשלים 15 דקות (לא להרתיח), מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר מהמים, ולתת לעמוד 10 דקות לפני פתיחת חיתוך לתוך פרוסות 1/2 אינץ ' עבה.