קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

סלט תפוחי אדמה צרפתי

סלט תפוחי אדמה צרפתי
סלט תפוחי אדמה צרפתי מתכון מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם מלח, שעועית ירוקה, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. נסו סלט תפוחי אדמה צרפתי, סלט תפוחי אדמה צרפתי, ו סלט תפוחי אדמה צרפתי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים מניחים שעועית בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים, לא מכוסים, במשך 8-10 דקות או עד שהם רכים פריכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים ופורסים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, השעועית והבייקון. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את מרכיבי הרוטב; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מגישים בטמפרטורת החדר או מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-3 שעות.

יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם שמפניה, בורדו ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורדו לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 90 דולר.
ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט
ברוני שמפניה דה רוטשילד ברוט
השרדונה של השמפניה הזו לוקחת אותנו לעולמם של הברונים דה רוטשילד שמפניות, המסומנות בטעם בלתי נשכח.פתח חזק ואסרטיבי המוביל ליין מעוגל היטב-עוצמתי אך מאופק; סימן ליישון ארוך במרתפים מסורתיים.קובי המשובח במיוחד זה מפריש ניחוחות של אגסים ואגוזים (שקדים, אגוזי לוז טריים) מתחתנים עם רמזים לפרחים לבנים ותווים טעימים. הברק והבהירות של היין מראים דגשים זהובים חיוורים, בשילוב בועות עדינות מאוד הנושאות קצף שופע ומתמשך. קובי העשיר, האתרי והמורכב הזה מגלם את מהות ערכי ייצור היין של משפחת רוטשילד: שלמות, קביעות ורוח של טוהר ועידון, והכל תוך הקפדה יתרה.תערובת: 60% שרדונה, 40% פינו נואר ופינו מיונייר