ארנבת מטוגנת עם אטריות ביצים
ארנב מטוגן עם אטריות ביצים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ארנבת מטוגנת עם אטריות ביצים, מאפינס ביצת קיץ עם אטריות קישואים, ו ארנב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
חתיכות ארנב טפיחה יבש ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
חום 2 כפות שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז ארנב חום ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות לכל אצווה.
להפחית חום בצל מתון לבשל, שום, גרידה, מקל קינמון, ועלי דפנה הנותרים 2 כפות שמן, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתחילים חום, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים יין ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, עד היין מופחת על ידי כמחצית, על 2 דקות. מערבבים עגבניות, מים, נשאר 1/2 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל. חתיכות ארנב נסטלה ברוטב ולהביא לרתיחה.
מכסים מחבת בחוזקה עם מכסה או רדיד כבד, ואז צולה באמצע תנור 30 דקות. הפעל ארנב מעל ולהמשיך לצלות, מכוסה, עד ארנב הוא מכרז, 25 עד 30 דקות יותר.
בזמן שארנב צולה, מבשל פסטה בסיר גדול של עד אל דנטה.
מסננים פסטה היטב במסננת ולהעביר מגש גדול. להשליך גרידה, מקל קינמון, עלה דפנה מהרוטב. מסדרים ארנב על פסטה, ולאחר מכן רוטב כפית מעל ומפזרים פטרוזיליה.
ארנב יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם על גבי תנור עד חם.