בונבוני גלידת מוקה-פקאן
אם יש לך על 25 דקות לבלות במטבח, בונבוני גלידת מוקה-פקאן עשויים להיות מדהים ללא גלוטן וידידותי לפודמפה מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 60. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, גלידת ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בונבוני גלידה, בונבוני גלידה, ו בונבוני גלידת מנטה.
הוראות
קו א '15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר שעווה; מכניסים למקפיא כדי לשמור על קור.
מניחים אגוזי פקאן בקערה רדודה.
עובדים במהירות, גורפים גלידה עם כף מלון להכנת 3/4 אינץ'. כדורים; מיד לגלגל אגוזי פקאן.
מניחים על מחבת מוכן; להקפיא לפחות 1 שעה או עד המשרד.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים גרגירי קפה עד להמסה; מצננים לחלוטין.
עובדים במהירות ובאצוות, השתמשו בקיסם כדי לטבול כדורי גלידה בתערובת שוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה; הסר קיסם. מחזירים למקפיא; להקפיא עד להתייצבות. לאחסון ארוך יותר, העבירו בון בונס למיכל מקפיא מכוסה והחזרו למקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.