קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בונדט דלעת פורטרפילד עם זיגוג שלגיה

בונדט דלעת פורטרפילד עם זיגוג שלגיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Porterfield דלעת Bundt עם שלג לבן זיגוג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת עם זיגוג דלעת, עוגת שמרים חמוציות עם זיגוג שוקולד לבן, ו עוגת דלעת עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור. מחממים תנור ל 177° ואופים 65 עד 70 דקות. הכן את המחבת לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח מנופה, אבקת אפייה (אם שימוש), סודה לשתיה, מלח ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הסוכר המגורען לקערה הגדולה של מערבל חשמלי ומתפוררים בסוכר החום הכהה, שוברים כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמן ואת 2 ביצים ומכים עד מעורבב, ואז להכות את הביצים הנותרות ואת הדלעת. לגרד את הקערה ואת המקצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לסירוגין להוסיף את מיץ או חלב (או חלב אם שימוש) ואת החומרים יבשים. כאשר הכל מעורבב, לגרד את הקערה, ואז להכות עוד כמה שניות עד הבלילה היא חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
סקופ הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 65 עד 70 דקות (או לזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים) או עד העוגה עלתה, הוא קפיצי למגע והוא סדוק על גבי, ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא יבש. לקרר את העוגה במחבת שלה על מדף במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
החלק סכין סביב הצדדים מחבת ואת החלק העליון של הצינור כדי לשחרר את העוגה. למעלה את העוגה עם דיסק עוגת קרטון מצופה בנייר כסף או צלחת שטוחה, הפוך, ולהרים את המחבת. לקלף את הנייר, אם השתמשת בו. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא יחד את כל החומרים עד חלקה וקרם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הוסף טיפה יותר של חלב במידת הצורך. הזיגוג צריך להיות רך, רק מעט נוזלי (אבל לא נוזלי) עקביות. השתמש בזיגוג ברגע שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים. בעוד הזיגוג הוא עדיין רך, מפזרים על האגוזים, אם תרצה. הזיגוג מתקשה כפי שהוא מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper
5
Collins Publishers

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר מנופה של ממתקיםסוכר מנופה של ממתקים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה, ארוזסוכר חום כהה, ארוז5largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7891 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנופה קמח לכל מטרהמנופה קמח לכל מטרה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)allspice קרקע או מייסallspice קרקע או מייס2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ציפורן טחוןציפורן טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2טיפותמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקנולה או שמן זית קלקנולה או שמן זית קל2קרום: פירורי קרקר גרהםחלב או שמנת, או לפי הצורךחלב או שמנת, או לפי הצורך1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים או חלב (או חלב חמאה אם משתמשים)מיץ תפוזים או חלב (או חלב חמאה אם משתמשים)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרדלעת לא ממותק משומרדלעת לא ממותק משומר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקשטים: אגוזי מלך קצוצים, אופציונלימקשטים: אגוזי מלך קצוצים, אופציונלי