תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Porterfield דלעת Bundt עם שלג לבן זיגוג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת עם זיגוג דלעת, עוגת שמרים חמוציות עם זיגוג שוקולד לבן, ו עוגת דלעת עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור. מחממים תנור ל 177° ואופים 65 עד 70 דקות. הכן את המחבת לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח מנופה, אבקת אפייה (אם שימוש), סודה לשתיה, מלח ותבלינים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הסוכר המגורען לקערה הגדולה של מערבל חשמלי ומתפוררים בסוכר החום הכהה, שוברים כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השמן ואת 2 ביצים ומכים עד מעורבב, ואז להכות את הביצים הנותרות ואת הדלעת. לגרד את הקערה ואת המקצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר, לסירוגין להוסיף את מיץ או חלב (או חלב אם שימוש) ואת החומרים יבשים. כאשר הכל מעורבב, לגרד את הקערה, ואז להכות עוד כמה שניות עד הבלילה היא חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
סקופ הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 65 עד 70 דקות (או לזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים) או עד העוגה עלתה, הוא קפיצי למגע והוא סדוק על גבי, ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא יבש. לקרר את העוגה במחבת שלה על מדף במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
החלק סכין סביב הצדדים מחבת ואת החלק העליון של הצינור כדי לשחרר את העוגה. למעלה את העוגה עם דיסק עוגת קרטון מצופה בנייר כסף או צלחת שטוחה, הפוך, ולהרים את המחבת. לקלף את הנייר, אם השתמשת בו. לקרר את העוגה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא יחד את כל החומרים עד חלקה וקרם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הוסף טיפה יותר של חלב במידת הצורך. הזיגוג צריך להיות רך, רק מעט נוזלי (אבל לא נוזלי) עקביות. השתמש בזיגוג ברגע שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנות
3
מורחים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים. בעוד הזיגוג הוא עדיין רך, מפזרים על האגוזים, אם תרצה. הזיגוג מתקשה כפי שהוא מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper