המתכון Bourbon-בייקון עוף ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך בצל, שיני שום, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, BBQ בייקון חווה כדורגל כדור גבינה, ו בייקון דבש כדורי בשר עוף בורבון.
הוראות
1
מניחים את הבייקון בסיר קטן על אש בינונית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לקערה קטנה; להפריש. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הבצל למחבת, ולבשל אותו בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
לטאטא במרכיבים הנמדדים הנותרים ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הבייקון השמור, להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט ומחזיק קו על הגב של כף עץ כאשר אתה גורר אצבע דרכו, על 25 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. באותה מידה מחלקים את הרוטב בין 2 קערות קטנות ומניחים אותו בצד להתקרר לטמפרטורת החדר (1 קערה תהיה להגשה, והשני עבור צחצוח על העוף בזמן שהוא מבשל על הגריל).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, אם אתה משתמש חזה עוף (או ללא עצמות או עצם-in), לחתוך אותם חצי לרוחב. לטף את חתיכות העוף יבש עם מגבות נייר ומניח על תבנית אפייה. מעיל אותם בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העוף על זה (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף, לכסות את הגריל, ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש עבור העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולהבריש את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את העוף למגש הגשה נקי ולהעביר את הקערה הנותרת של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה