בורגר אל פסטור
ניתן להכין את המבורגר המתכונים אל פסטור בערך 1 שעה ו 13 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 572 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת לחמניות המבורגר זרעי שומשום, אורגנו, עלי כוסברה ואננס. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בורגר אל פסטור, טקובב אל פסטור, ו טאקו אל פסטור.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מסננים את הצ 'ילי הספוג ומכניסים אותם לבלנדר עם המרג' ורם, האורגנו, השום, 1/4 מהבצל הקצוץ ומיץ האננס והמחית לתערובת אחידה.
שים את חזיר בקערה גדולה ויוצקים את המרינדה על גבי. בעזרת מזלג, לערבב היטב. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מחלקים את תערובת החזיר ל -8 מנות שוות. מעצבים כל מנה לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
משמנים את תבנית הגריל. עובדים בקבוצות, צולים את ההמבורגרים עד שהם מבושלים, 6 עד 8 דקות לכל צד.
מעבירים את ההמבורגרים לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
בינתיים מברישים את תבנית הגריל בשמן וצולים את פרוסות האננס עד להזהבה, 2 דקות לכל צד.
מורחים 1 כפית מיונז על הצדדים לחתוך של כל לחמניה חם על מחבת הגריל על 2 דקות, לחתוך בצד למטה.
מניחים המבורגרים על החלק התחתון של הלחמנייה. למעלה עם פרוסת אננס בגריל, קצת כוסברה ואת הבצל הקצוץ הנותר. מכסים בצמרות הלחמנייה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נורת ' סטאר קולומביה עמק מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
![נורת ' סטאר קולומביה עמק מרלו]()
נורת ' סטאר קולומביה עמק מרלו
כוח ועדינות עולים בראש כשטועמים את היין הזה. מבנה גדול עם טאנינים חלקים וטעמי אלון יפים בגימור. שזיף בשל ופירות בשלים כהים מרוכזים כמו פטל, פטל שחור ודובדבן מתפוצצים בפה. בהתבסס על נטייתה של מדינת וושינגטון למרלוטים בעלי מרקם, עומק ומבנה עשירים וגמישים, נורת ' סטאר ייצרה את היין הראשון שלה בשנת 1994. שלנו הוא חקר מתמשך של מגוון ענבי הכוכבים של וושינגטון. הכמויות מוגבלות ביותר, אבל אם אתם אוהבים מרלו, אנחנו חושבים שתמצאו את היין הזה ששווה לחפש.