בוריטו דה פולו (בוריטו עוף)
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, כמון טחון, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אננס דאק Bulgogi בוריטו (קוריאני אננס פיקנטי BBQ עוף בוריטו), בוריטו ארוחת בוקר של מקדונלדס-בוריטו ארוחת בוקר מפורסם אתה יכול לעשות את זה בבית, ו בוריטו עוף.
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה. מבשלים את הבצל, בצל ירוק, שום ופלפלים עד הבצל מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים שעועית, כמון ומבשלים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.o להפוך את האורז: לשטוף את האורז ביסודיות על ידי הצבת אותו לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על זה.
מניחים את האורז במחבת רוטב בינוני, ולאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, שמן, רסק עגבניות ומלח.מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת לכסות, להפחית לחום נמוך ומבשלים 20 דקות.
מורחים כל טורטייה עם גבינת שמנת וסלסה ואז שכבה עם תערובת שעועית, עוף מגורר, אורז, עגבניות חתוכות לקוביות, כוסברה ואבוקדו.
להפשיל בסגנון בוריטו ומגישים עם סלסה בצד.