בטטה מוקצפת כתומה
בטטה מוקצפת כתומה היא תוספת שמגישה 8. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 261 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם מלח, סוכר חום, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת , קצפת דלעת וטארט קראמבל אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת .
הוראות
מניחים בטטות ו-2-1/3 כוסות מיץ תפוזים בסיר גדול או בתנור הולנדי. מכסים ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 35-45 דקות או רק עד שתפוחי האדמה רכים.
מסננים ומניחים בקערה גדולה. מועכים תפוחי אדמה עם הסוכר החום, החמאה, המלח, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר ומיץ התפוזים הנותר.