בייקון ואפונה מסוכרת מזוגגת בלסמית
בייקון ואפונת הצמד סוכר מזוגגת בלסמית עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 305 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, חומץ בלסמי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף בזיגוג הויסין עם אפונה הצמד סוכר, גזר מזוגג כתום ואפונה הצמד סוכר, ו לינגוויני עם בייקון, גבינת עיזים ואפונה הצמד סוכר.
הוראות
מבשלים את הבייקון הטחון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שהשומן מצטמצם והבייקון מתחיל להתבשל, בערך 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד, להשאיר את שומן הבייקון במחבת.
מוסיפים את האפונה הצמד סוכר, וזורקים מעיל עם השומן. מבשלים ומערבבים עד רק מבושל דרך, על 5 דקות.
יוצקים את חומץ בלסמי, סוכר, ובייקון מבושל. המשך בישול עד הבלסמי צמצם, והסוכר מומס, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.