קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון מעושן נהדר, חזיר כפרי, ועוגת כרוב כבוש

בייקון מעושן נהדר, חזיר כפרי, ועוגת כרוב כבוש
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אם יש לכם חצי וחצי, עלי פטרוזיליה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 12 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר כפרי וכרוב כבוש, כרוב כבוש ישן עם צלעות., ו צלעות חזיר כפריות וכרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. משמנים צלחת פאי 9 אינץ ' ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, שומן בקערה ולעבוד את התערובת עם האצבעות שלך עד קמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שומן חזירשומן חזיר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את המים ומערבבים עד שהבצק מתאסף לכדור. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם סיכת מתגלגל מקומטת לתוך מעגל 12 אינץ ' ומתאימים אותו לצלחת העוגה המוכנה, תוחבים את הקצוות מתחת ולוחצים על הבצק. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג, לאפות במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן לצחצח את המשטחים הפנימיים עם החרדל
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום מתון עד כמחצית מבושל, מוסיפים את הבצל, ומערבבים עד זהב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הכרוב הכבוש, זרעי קימל, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6
צמצם את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בקערה, להקציף יחד חצי וחצי וביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כף תערובת כרוב כבוש על החלק התחתון של קליפת העוגה האפויה, מפזרים את החזיר והפטרוזיליה באופן שווה על החלק העליון, מוסיפים את התערובת חצי וחצי, ואופים עד העוגה מוגדר וזהב, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם או חם.