קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ביף וולינגטון

ביף וולינגטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לי ולינגטון בקר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אם יש לך כוס יין, עלי קורנית, ענף של קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו ביף וולינגטון, ביף וולינגטון, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להשרות את פורצ ' יני מיובש ב 400ml של מים חמים קומקום ולהניח בצד. מלטפים את פילה הבשר בנייר מטבח כדי לייבש אותו מכל דם ואז מתבלים במלח ואז בכבדות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד חם מאוד ואז לבלות 8-10 דקות צורב ולהפוך את הפילה עם מלקחיים עד שלה משחימים היטב על כל הצדדים. החזק אותו לצרוב שני הקצוות גם כן. מניחים את הבשר בצד על מגש כדי לתפוס כל מיצים ולהפוך את החום את המחבת אבל לא לנקות אותו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מסננים וסוחטים את הפורצ 'יני המיובש אבל שומרים את המיץ ומוסיפים את הפורצ' יני למעבד מזון עם שאר הפטריות והקורנית. מתבלים הכל עם מלח ופלפל ודופק עד קצוץ דק אבל לא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים את מחבת הבשר בחזרה על החום עם החמאה וכאשר הוא מתחיל לרחוש מוסיפים את שאלוט ומבשלים 2 דקות עד מתרכך. הפעל את החימום וקצה בפטריות, להוסיף קצת רוטב ווסטרשייר ולבשל הכל עבור 10-12 דקות עד שיש לך משחה שמגיעה מהצד של המחבת. עצה לתוך קערה כדי להתקרר, מערבבים דרך הפרמזן אם באמצעות ולהניח בצד. כבה את החימום מהמחבת אבל אל תנקה אותו. הבשר יכול להיות צרוב ואת תערובת פטריות יכול להיעשות כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בשלב הראשון של ההרכבה לקבל גיליון גדול של סרט נצמד חפיפה פרושוטו פרוסות על זה בשורה, להטות את תערובת פטריות על גבי ואז לכסות עם גיליון אחר של סרט נצמד. או עם הידיים או מערוך, לטפוח אותו או לגלגל אותו לשכבה דקה שרק מכסה את הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
פרושוטופרושוטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
הסר את הסדין העליון של הסרט נצמד ולהושיב את הפילה במורד מרכז הפטריות. שימוש בקצה של הסרט נצמד להרים לגלגל את prosciutto ופטריות כדי encase את הבשר ואז להשתמש בסרט נצמד לגלגל הכל לתוך נקניק הדוק. לקבלת התוצאות הטובות ביותר עכשיו למקם את הנקניק במקפיא במשך 30 דקות כדי המשרד למעלה לא להשאיר במשך זמן רב יותר של בישול פעמים יושפעו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק למלבן קצת יותר גדול מאשר מגזין, לקצץ את הקצוות כדי ליישר ולשמור את התוספות. מברשת קלות את המאפה בכל רחבי עם ביצה מוכה. בזהירות לפתוח את prosciutto החבילה ולשכב באמצע המאפה. כמו גלישת חבילה או ביצוע קפיץ רול לקפל את הקצוות הקצרים יותר על פילה ואז לגלגל את כל העניין סביב פילה כדי encase. לסיום ממש מסודר לקבל עוד גיליון נקי של סרט נצמד ולגלגל וולינגטון לנקניקייה הדוקה נקניק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים במקרר ומקררים לפחות 30 דקות או עד יום.
9
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז 7 עם חסון, מגש אפייה משומן קלות בו. לגלגל מחדש את קישוטי המאפה ולהשתמש כדי להפוך 6 עלים. פתח את ולינגטון, מברשת בכל רחבי עם ביצה ואז לקשט עם העלים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מברישים את העלים עם יותר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מפזרים מלח ים קשקשי והעברה, צד אטום למטה למגש האפייה המחומם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים את במשך 10 דקות ולאחר מכן להפחית את החום של התנור ל 200c/180c מאוורר/גז 6 ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות עבור בשר נדיר, 30 דקות עבור נדיר בינוני, 35 דקות עבור בינוני ועל 45 דקות עבור עשוי היטב, לוודא את הבצק doesnt לשרוף (אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף אם זה מתחיל להיות כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
הסר מהתנור ולהשאיר במשך 10 דקות כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת פטריות ומטגנים את שאלוט, טימין ומפרץ, מגרד את חתיכות הפריכות של המחבת עם כף עץ. פיזור על הקמח וחום ואז להתיז בברנדי, לרחוש לרגע, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום ומרתיחים למשחה סגולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
יוצקים את הנוזל השריית הפטריות, הימנעות חתיכות גרגירים בתחתית, להתפורר קוביית המניות וכל מיץ מן הבשר במנוחה ומבשלים 5 דקות עד שיש לך רוטב טעים, עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
16
באמצעות סכין חדה מאוד בזהירות לגלף את ולינגטון לתוך 6 פרוסות עבות. אתה יכול לקצץ את הקצוות מאפה לשרת אותם בנפרד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
17
מגישים על צלחות מחוממות עם קנקן של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות