ביצים אפויות בקערות לחם
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 25%. מתכונים דומים: ביצים אפויות בקערות לחם, ביצים אפויות בקערות לחם, ו ביצים ספרדיות אפויות וקערות אטריות בטטה.
הוראות
תנור חום עד 400°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
חותכים פרוסה עגולה 3 אינץ דק מן צמרות של לחמניות; צמרות מילואים. השארת 1/2 אינץ 'סביב הצד של כל גליל, להסיר לחם מבפנים, יצירת חלל עמוק 1/2 אינץ'; להשליך פירורי לחם.
מניחים קערות לחם על סדין עוגיות.
עבור כל קערת לחם, לפצח ביצה לתוך חלל. ביצה למעלה עם 1 כף שמנת, 1 כף גבינה, 1/2 כפית עירית 1/2 פטרוזיליה כפית; מפזרים מלח ופלפל.
אופים 10 דקות; למקם צמרות שמורות על קערות לחם.
אופים 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת חלמונים וחלמונים של ביצים הם המשרד, לא נוזל.