גבינה בגריל עגבניות עם פנים פתוחות
מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שום, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריך שוויצרי בגריל עם פנים פתוחות, חזיר ועגבנייה, גבינה בגריל עם פנים פתוחות, ו כריך עגבניות וגבינה מותכת עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני.
מערבבים את שמן הזית, אורגנו, פתיתי פלפל אדום וקמצוץ מלח בקערה קטנה.
מברשת את הצדדים לחתוך של באגט עם כמה שמן בטעם. גריל לחתוך בצד למטה עד קלוי, כ 4 דקות.
לשפשף את הצדדים בגריל של באגט עם השום. למעלה עם פרוסות עגבניות, מתבלים במלח ומכסים עם פרובולון. גריל, מכוסה, עד שהגבינה נמסה, 3 עד 5 דקות.
טפטוף עם השמן בטעם הנותרים ועונה עם מלח.