ביצים בכור המצרף עם לבבות ארטישוק, תפוחי אדמה וצלפים
ביצים בכור המצרף עם לבבות ארטישוק, תפוחי אדמה וצלפים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה לבנים, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים בכור המצרף עם לבבות ארטישוק, תפוחי אדמה, צלפים, דג סנדל עם לבבות ארטישוק אביבי וצלפים, ו סלט תפוחי אדמה עם צלפים, זיתים Kalamatan ולבבות ארטישוק.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה בחום overmedium.
מוסיפים בצל קצוץ, choppedthyme, ופלפל אדום כתוש; sprinklelightly עם מלח גס כשר בצל sautéuntil הוא רך וחום זהוב, על 10 דקות.
מוסיפים ארטישוקים ושום צבוע; מערבבים 1 דקה. מערבבים עגבניות עם מיץ ומביאים לרתיחה.הפחת חום; מחבת כיסוי ומבשל15 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
בינתיים, לבשל תפוחי אדמה קטניםמאכל של מים מלוחים רותחים רקמכרז קטן, על 8 דקות.
עגבניות וצלפים כדי רסק עגבניות-ארטישוק; כיסוי ומבשל 5 דקות. Seasonto טעם עם מלח גס pepper.DO קדימה: רוטב עגבניות-ארטישוק יכוללהכין עד 6 שעות קדימה. להתקרר מעט, ואז לכסות ולקרר. תחמם מחדש את הצלחת לפני שתמשיך.
יוצקים עגבניות-artichokesauce לתוך 13 x 9 x 2 אינץ צלחת זכוכית. באמצעות גב כף, make8 חריצים במרווחים שווים בצלחת מחזיק ביצים. סדק 1 ביצה לתוך כל אחדברוטב (כמה ביצים mayrun יחד מעט כתמים).
אופים לבנים untilegg וחלמונים נקבעים ברכות, 12 to16 דקות. בזהירות להסיר את צלחת אפייה מהתנור; מפזרים פרמזן מגורר ומגישים.