ביצים שלוקות בסגנון הים התיכון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים עלומות בסגנון הים התיכון. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, ביצים, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות, ו ביצים ירוקות וחזיר מקושקשות בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף כמון ופפריקה; saut 1 דקה. להפחית את החום בינוני; מערבבים עגבניות, פלפל שחור, ארטישוק. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. טופס 4 (3 אינץ') חריצים בתערובת ירקות באמצעות גב כף או תחתית של כוס רפרפת גדולה. לשבור ביצה 1 לתוך כל חריץ. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד הביצים נעשות.
מפזרים פטרוזיליה, זיתים וגבינה.