קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס שום Butterflied

שרימפס שום Butterflied
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס באטרפליים רוקפלר, שרימפס מטוגן, ו שרימפס אפוי Butterflied (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף שרימפס, ואז לחתוך כל אחד במורד הגב, מצוואר ועד זנב, כמעט כל הדרך. משוך החוצה וזרוק ורידים. יש לשטוף שרימפס ולשכב פתוח, לחתוך צדדים למטה, לחיצה בעדינות כדי לשטח. לטיפול קל יותר ולהחזיק שרימפס שטוח, לרוץ שיפודי מתכת דקים, בזוגות מקבילים, לרוחב דרך רכיכות, שיפודי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
במחבת 6 עד 8 אינץ ' על אש נמוכה, מערבבים חמאה ושום מדי פעם עד חמאה נמסה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום.
4
מערבבים או מברשת שרימפס עם 2/3 כוס של תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
להניח שרימפס, להפיץ פתוח, על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות או על חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2-3 שניות). סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה פעם אחת, עד שרימפס אטום אבל עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
להעביר מגש כמו מבושל.
7
חמאת שום חמה שנותרה וכפית על שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לסחוט סיד על שרימפס לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.