קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ביצי שטן הונגריות מוחמצות סלק

ביצי שטן הונגריות מוחמצות סלק
מתכון סלק כבוש ביצים הונגריות מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שמיר, מלפפון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביצי שטן הונגריות מוחמצות סלק, ביצים שטניות כבושות סלק, ו סלק כבוש הכל בייגל ביצים שטניות.

הוראות

1
מכניסים את הביצים הקרות לסיר בינוני ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים את המים לרתיחה, ואז מכסים את הסיר ומסירים אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תן לעמוד במשך 12 דקות.
4
מסננים את הביצים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
תנו לביצים להתקרר מעט, ואז קלפו אותן כשהן עדיין חמות (הרבה יותר קל לקלף ביצים כשהן חמות).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מניחים את הביצים הקשות בקערה או בכלי אחסון ויוצקים את מלח הכבישה מצנצנות הסלק על הביצים, מוודאים שהביצים שקועות. (ייתכן שיהיה עליך להניח משקל או צלחת מעל.) אפשר לביצים לשבת במשך 45 דקות עד 1 שעה במלח, אבל לא יותר או שהם יתחילו להיות גומי.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים יחד את מיונז, שמנת חמוצה, שמיר, חומץ, חזרת, חרדל, פפריקה ומלפפון. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2
פורסים את הביצים לשניים לאורכם. הסר בעדינות את החלמונים על ידי לחיצה על האגודל על גב כל חלמון כדי להוציא אותו מהלבן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
מוסיפים את החלמונים לקערה עם המילוי ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כף את המילוי לחלבוני הביצה, או השתמש בשקית ניילון הניתנת לאטימה מחדש כדי לצינור אותה פנימה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
מפזרים פפריקה ושמיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.