קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלאנקמנגס פיסטוק

בלאנקמנגס פיסטוק
פיסטוק בלאנקמנג'ס יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, פיסטוקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream, מקרוני פיסטוק, ו פיסטוק אקלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 350°f. שמן תבניות ו השורה התחתונה של כל אחד עם סגלגל של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט עד האגוזים ריחניים אבל לא צבעוניים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. לשפשף ולהשליך כל עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים אגוזים עם חלב בבלנדר או מעבד מזון 2 דקות. לשטוף מגבת מטבח מתחת למים קרים לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. קו מסננת גדולה עם מגבת, ולאחר מכן להגדיר מסננת מעל קערה או זכוכית גדולה למדוד ויוצקים תערובת פיסטוק לתוך מגבת. לעטוף את המגבת סביב תערובת, עובד על מסננת, לסחוט חלב פיסטוק (כ 1 כוס) מן המגבת לתוך הקערה, להשליך פיסטוקים הקרקע. מערבבים תמצית שקדים וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בקערה קטנה מאוד או כוס ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים חלב פיסטוק וסוכר בסיר קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומבשלים, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
העברה לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב כל הזמן, רק עד התערובת היא עקביות של ביצה גלם לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
הסר קערה ממי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
Beat שמנת בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לטאטא רבע שמנת לתערובת פיסטוק כדי להבהיר. מקפלים את השמנת הנותרת בעדינות אך ביסודיות וכפית תערובת לתוך תבניות. Chill blancmanges, מכוסה בניילון נצמד, עד שנקבע, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
עבודה עם 1 blancmange בכל פעם, לרוץ קצה של סכין דק בין כל פודינג ועובש מתכת. הטיית עובש לצדדים הקש בצד של עובש נגד משטח עבודה, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה את החותם ולשחרר פודינג. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת קינוח מעל עובש, ואז להפוך blancmange על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
* Blancmanges (בתבניות) ניתן להתקרר עד 2 ימים. * אם אתה קצר בזמן • אין צורך להפוך blancmanges החוצה על צלחות-הם יכולים להיאכל מתוך התבניות.