בלאנקמנגס פיסטוק
פיסטוק בלאנקמנג'ס יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, פיסטוקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream, מקרוני פיסטוק, ו פיסטוק אקלר (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 350°f. שמן תבניות ו השורה התחתונה של כל אחד עם סגלגל של נייר שעווה.
מורחים פיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט עד האגוזים ריחניים אבל לא צבעוניים, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. לשפשף ולהשליך כל עורות.
מערבבים אגוזים עם חלב בבלנדר או מעבד מזון 2 דקות. לשטוף מגבת מטבח מתחת למים קרים לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. קו מסננת גדולה עם מגבת, ולאחר מכן להגדיר מסננת מעל קערה או זכוכית גדולה למדוד ויוצקים תערובת פיסטוק לתוך מגבת. לעטוף את המגבת סביב תערובת, עובד על מסננת, לסחוט חלב פיסטוק (כ 1 כוס) מן המגבת לתוך הקערה, להשליך פיסטוקים הקרקע. מערבבים תמצית שקדים וקמצוץ של מלח.
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בקערה קטנה מאוד או כוס ולתת לעמוד 1 דקה.
מחממים חלב פיסטוק וסוכר בסיר קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומבשלים, ערבוב, עד ג' לטין הוא מומס.
העברה לקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב כל הזמן, רק עד התערובת היא עקביות של ביצה גלם לבן.
Beat שמנת בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לטאטא רבע שמנת לתערובת פיסטוק כדי להבהיר. מקפלים את השמנת הנותרת בעדינות אך ביסודיות וכפית תערובת לתוך תבניות. Chill blancmanges, מכוסה בניילון נצמד, עד שנקבע, לפחות 6 שעות.
עבודה עם 1 blancmange בכל פעם, לרוץ קצה של סכין דק בין כל פודינג ועובש מתכת. הטיית עובש לצדדים הקש בצד של עובש נגד משטח עבודה, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה את החותם ולשחרר פודינג. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת קינוח מעל עובש, ואז להפוך blancmange על צלחת.
* Blancmanges (בתבניות) ניתן להתקרר עד 2 ימים. * אם אתה קצר בזמן • אין צורך להפוך blancmanges החוצה על צלחות-הם יכולים להיאכל מתוך התבניות.