פלחי פלט נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ יין, רסק עגבניות, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סלט בלט, סלט בלט, ו טריזי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר. שמרו את הטפטופים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
שלב בקערה בינונית את רסק העגבניות, החומץ, השמנת החמוצה, שאלוט, טרגון, סוכר ו -1 כף טפטופי בייקון; להקציף היטב.