בננה ספליט ברים
אם יש לכם בננות, סוכר, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו בננה ספליט ברים {לטעום ולספר ימי חמישי}, לא אופים בננה ספליט עוגת גבינה ברים, ו לחם בננה ספליט בריא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים את החמאה או המרגרינה על אש נמוכה.
הסר מהחום ולהוסיף 1/2 כוס סוכר פירורי קרקר גרהם. לחץ למחבת 9 x 13 אינץ'.
אופים במשך 15 דקות; בואו מגניב.
שמנת יחד את גבינת שמנת, 1 כוס סוכר לבן וניל.
מורחים על קרום קרקר גרהם.
שכבת בננות פרוסות, אננס סחוט ציפוי קצפת קינוח על גבי ברים לפי סדר נתון.
מפזרים אגוזים קצוצים, ואז עם דובדבנים. מכסים ומקררים 6 שעות או לילה.
חותכים לריבועים וליהנות!!