בננה ספליט גלידה עוגה
אם 64 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בננה ספליט גלידת עוגה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם פירורי עוגה, גלידה vanillan, רוטב פאדג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו בננה ספליט גלידה עוגה, בננה ספליט גלידה עוגה, ו בננה ספליט גלידה עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
קו עוגה 9 אינץ ' או צלחת עוגה עם ניילון נצמד, להבטיח כי פעם לחצה לתוך המחבת, לעטוף פלסטיק משתרע מתוך הצלחת—זה יעשה את ההסרה הרבה יותר קל מאוחר.
שים את גלידת השוקולד במחבת. באמצעות מרית או כף עץ, להפיץ את הגלידה כך שהוא יוצר שכבה אפילו על החלק התחתון של המחבת. מכסים את שכבת גלידת השוקולד עם 1/3 פירורי עוגיות.
מורחים גלידת וניל על פירורים.
מורחים עם שליש נוסף של פירורים.
הנח את פרוסות הבננה על גבי שכבת פירורים זו, מה שהופך שכבה אפילו על פני כל המחבת.
מורחים גלידת תות על בננות, ואז למעלה עם פירורים הנותרים.
תן לצנן לפחות 3 שעות, או לילה
כשתהיה מוכן להגיש, תוציא את המחבת מהמקפיא. אם אתה מושך בעדינות על לעטוף פלסטיק ולאחר מכן להפוך את המחבת מעל, זה צריך לצאת על צלחת הגשה די בקלות; אם לא, להפעיל סכין חמאה תחת מים חמים בעדינות להפעיל אותו לאורך החלק הפנימי של המחבת (מחוץ לעטוף פלסטיק).
מניחים צלחת על גבי, ואז לפנות יחד עם פאן לשחרר.
ישירות לפני ההגשה, כפית את פאדג ' חם על גבי העוגה, ולמעלה אותו עם קצפת ואגוזים, ו, אם תרצה, דובדבן maraschino על גבי.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "