בננה-עוגת קרם קוקוס עם קרום חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בננה-קוקוס קרם פאי עם קרום חמאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 594 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, חלב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Banananan ו עוגת קרם קוקוס עם קרום קרקר גרהם, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח את כל המטרה ואת קמחי עוגה, אבקת סוכר ומלח עם מקציף חוט.
חותכים 1/4 כוס חמאה וקיצור לתוך מרכיבים יבשים באמצעות קאטר מאפה או קצות האצבעות שלך עד התערובת נראית כמו חלוקי נחל זעירים. לא כל החמאה וקיצור החלקים צריכים להיות באותו גודל.
מפזרים חלב חמאה, 1 כף בכל פעם, על מרכיבים יבשים ומערבבים עד שכל הקמח הוא רטוב ובצק כמעט משאיר בצד של הקערה. המשך לערבב עד הבצק מגיע יחד. ללוש כמה פעמים עם הידיים שלך רק כדי להביא את זה ביחד. מלטפים בצק לעגול ועוטפים בניילון נצמד. מקררים בצק לפחות 1 שעה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני.
מורחים קוקוס באופן שווה על גיליון עוגיות ungreased. טוסט קוקוס בתנור 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
יוצקים קוקוס על צלחת להתקרר לחלוטין.
מניחים בצק מקורר על משטח מקומח קלות.
מגלגלים בצק למעגל גדול בעובי 1/8 אינץ 'ו -2 אינץ' גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ ' הפוכה.
מניחים בצק בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. לקצץ את כל בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang. קצה חליל של קרום. בצק קו עם חתיכת נייר מרופד בחמאה, בצד החמאה למטה. רדיד צורה כך שכל הקרום מכוסה בנייר כסף. (רדיד שומר קרום מפני overbrowning.)
אופים קרום 10 עד 12 דקות או עד סט.
הסר רדיד ואופים 10 דקות יותר או עד הבצק הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
בסיר 3 ליטר, לחמם 1/2 כוס הקוקוס הקלוי, חצי וחצי, חלב, קרם קוקוס וסוכר מגורען לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח או תערובת עשויה להתערבב).
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה קורנפלור עם מקציף חוט. כאשר תערובת חלב רותח, להשתמש מצקת כדי לגרוף 1 כוס לתוך תערובת חלמון, להכות כל הזמן עם חוט להקציף. חזור עם כוס נוספת של תערובת חלב.
יוצקים תערובת חלמון ביצה לתוך קרם רותח. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד תערובת מבשלים מתעבה. לאחר מעובה, לבשל 2 דקות יותר, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר פודינג מחום ומערבבים 2 כפות חמאה ווניל. מגניב 10 דקות.
יוצקים חצי פודינג לתוך קרום עוגה מקורר.
מפזרים בננות מעל פודינג העליון עם פודינג שנותר. חלקה העליון של פודינג לכסות ישירות עם ניילון לעטוף כדי למנוע שכבה קשה להרכיב. מקררים עד למילוי קר, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות. לפני ההגשה, מפזרים נותר קוקוס קלוי. חנות מכוסה במקרר.