קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

בס ים ורוטב עגבניות מתובל על שומר מטוגן

בס ים ורוטב עגבניות מתובל על שומר מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בס ים ורוטב עגבניות פיקנטי על שומר מטוגן. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ממרח אנשובי, פילה בס ים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו בס מפוספס שלם עם שומר ועגבניות, בס ים עם שומר, עגבניות וכתום, ו בס ים צרוב במחבת במרק שומר עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים מספיק שברי שומר, אם משתמשים, כדי למדוד 2 כפות. נורות רבעון שומר לאורכו, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מבשלים נורות שומר, בצל פרוס, וממרח אנשובי ב 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick כבד 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד מצופה, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים מרק וצלייה, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובימשחת אנשובי
נורת שומרנורת שומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המכסה ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא התאדה, כ 10 דקות.
4
העברת תערובת שומר לגרין רדוד 1 1/2 ליטר או אחר 9 אינץ ' רדוד קרמיקה או צלחת אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד תערובת שומר היא צולה, לבשל בצל קצוץ, פתיתי פלפל אדומים, ומלח לפי הטעם הנותרים שמן כפית במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא התרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים עגבניות עם מיץ ומבשלים, פירוק עגבניות עם כף ערבוב מדי פעם, עד עבה מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8
מסדרים פילה דגים על גבי תערובת שומר ומתבלים במלח. רוטב עגבניות כפית על דגים. מכסים בגיליון נייר קלף או נייר שעווה, ואז מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור עד שהדגים מבושלים רק דרך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מפזרים שברי שומר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו