בס מוקפץ עם רוטב פטריות שיטאקי
בס מוקפץ עם רוטב פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל ירוק, כובעי פטריות שיטאקה, פילה בס עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה, בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון, ו סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קנולה חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים מלח ופלפל על דגים.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 1/2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים פטריות ושמן שומשום למחבת; מטוגנים 2 דקות.
להוסיף זנגביל ושום למחבת; saut 1 דקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת שאר החומרים למחבת; מטגנים 2 דקות.