קושיבינוני
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות86
מגזין

בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון

בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון
בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 480 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לך לימון, לימון, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), בס מפוספס אפוי במלח, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעבירים דגים לתנור ואופים עד שהמלח הופך לזהב קל, 35 עד 40 דקות. באמצעות גב כף, בעדינות לפצח קרום מלח לחשוף דגים; מברשת את המלח שנותר ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגישים מיד עם remoulade.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade