בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון
בס מפוספס אפוי במלח עם עשבי תיבול ולימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 480 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לך לימון, לימון, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), בס מפוספס אפוי במלח, ו בס פסים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מעבירים דגים לתנור ואופים עד שהמלח הופך לזהב קל, 35 עד 40 דקות. באמצעות גב כף, בעדינות לפצח קרום מלח לחשוף דגים; מברשת את המלח שנותר ולהעביר מגש הגשה.