בצל אדום וצ'אטני תפוחים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו תבלין, והוא נעשה בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, בצל סגול, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צ'אטני בצל תפוח, עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, ו קממבר-קסדייה בצל מקורמל עם צ'אטני תפוחים.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים בצל לרבעים, אבל לא דרך, ישבנים. הפוך בצל בצדדים, ופרוסה דקה. מכסים ומבשלים בצל בשמן וחמאה במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך 15 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 30 דקות או עד רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תערובת צימוקים ותפוח. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני 20 דקות או עד הנוזל מתאדה תפוח רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים במלח ופלפל.