בצל ללא גלוטן ולחמניות פלפל שחור
המתכון ללא גלוטן בצל ביסקוויטים פלפל שחור יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 35 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, סוכר מגורען, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ללא גלוטן /ביסקוויטי פירות דוחן ללא חלב, ו ביסקוויטים עם פלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
מחממים שמן זית במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד שהנפט מנצנץ.
מוסיפים בצל. מבשלים עד חתיכות בצל לרכך ולהתחיל חום קל, כשלוש דקות. מערבבים לעתים קרובות.
הסר מחבת מחום ולאפשר להתקרר.
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח כוסמת, קמח סורגום, קמח אורז חום, אבקת אפייה, סוכר מגורען, פלפל שחור, ומלח. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חתיכות גדולות של חמאה.
תוסיף ביצה וחצי וחצי. דופק עד לקבלת הבצק. אם חתיכות יבשות של קמח להישאר, להוסיף להתיז יותר חצי וחצי.
מוסיפים בצל מבושל. דופק עד חתיכות בצל משולבים. לא overmix או חתיכות בצל יהיה לשבור יותר מדי.
הפוך את הבצק על תבנית אפייה מוכנה. טפיחה לתוך סיבוב.
אופים עד חום זהוב, כ 18 דקות.
הסר מהתנור. בצע קווי ציון לחתוך לחתיכות בודדות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה. הכי טוב להגיש את הלחמניות האלה ביום שהן אפויות.