בצל מקורמל, פנצ'טה ופריטטה גבינת עיזים
בצל מקורמל, Pancettan וגבינת עזים Frittatan נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן זית, גבינת chèvre, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פריטטה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ומרווה, כרוב ניצנים מקורמל עם פסטה פנקטה עם רוטב גבינת עיזים שמנת, ו פטריות בקרמל אפויות, בצל, תרד, ופריטטה גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ מחבת ovenproof, חום 1 כפית חמאה ואת השמן על חום בינוני עד החמאה נמסה. מבשלים בצל בתערובת חמאה 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך.
מוסיף pancetta; לבשל עד קריספ.
מסננים את כל אבל 1 כפות טפטוף ממחבת; להוסיף 2 כפות חמאה למחבת.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורב היטב; לשפוך מעל תערובת pancetta במחבת חמה.
מפזרים 1/2 כוס גבינת עיזים על תערובת ביצה. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 דקות או עד ביצים מעובה אבל עדיין לח; להסיר מן החום.
מפזרים גבינת עיזים שנותרה וגבינת פרמזן מעל תערובת ביצים.
הגדר שליטה בתנור לצלות. מטאטאים עם החלק העליון של מחבת 6 אינץ ' מחום 1 עד 2 דקות או עד ביצים נקבעים העליון הוא רק מתחיל חום. כדי לשרת, לחתוך 8 טריזים.