בצל קרמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר בישול החווה ורמונט שולחן
בצל מקורמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר הבישול של החווה ורמונט שולחן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, גבינה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט, צלעות קצרות, בצל מקורמל וכריך גבינת צ'דר מורמונט מתפריט' אוכל רחוב ' בחדר הברז במלון אומני, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח בקערה גדולה.
חותכים את החמאה עם חותך מאפה, שני סכיני חמאה, או עם האצבעות שלך, עד שהתערובת מתחילה ליצור חתיכות בגודל אפונה.
מערבבים את קרם פרש ומי קרח ומוסיפים בזרם יציב תוך ערבוב הבצק עם קצות האצבעות. במידת הצורך, להוסיף קצת יותר מים עד הבצק מחזיק יחד, אבל לא מעל לערבב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח וליצור כדור. לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה לקרר לפחות 20 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים והסוכר ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב, 35 עד 40 דקות.
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים 1 דקה.
על משטח עבודה משוריין, מגלגלים את הבצק לסיבוב 13 אינץ'.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ungreased. באופן שווה להפיץ את תערובת הבצל על הבצק, משאיר גבול 1 1/2 אינץ'. מפזרים באופן שווה את הגבינה מעל. מקפלים את הגבול מעל המילוי, מקפלים את הקצוות כמו שאתה הולך מסביב. המרכז יהיה פתוח.
מברשת את הקרום עם חלמון ביצה מוכה.
אופים את גאלט עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה רוחשת, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך והגשה.