קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

בצל קרמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר בישול החווה ורמונט שולחן

בצל קרמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר בישול החווה ורמונט שולחן
בצל מקורמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר הבישול של החווה ורמונט שולחן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, גבינה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט, צלעות קצרות, בצל מקורמל וכריך גבינת צ'דר מורמונט מתפריט' אוכל רחוב ' בחדר הברז במלון אומני, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
חותכים את החמאה עם חותך מאפה, שני סכיני חמאה, או עם האצבעות שלך, עד שהתערובת מתחילה ליצור חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מערבבים את קרם פרש ומי קרח ומוסיפים בזרם יציב תוך ערבוב הבצק עם קצות האצבעות. במידת הצורך, להוסיף קצת יותר מים עד הבצק מחזיק יחד, אבל לא מעל לערבב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח וליצור כדור. לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה לקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את הבצלים והסוכר ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
7
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
על משטח עבודה משוריין, מגלגלים את הבצק לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ungreased. באופן שווה להפיץ את תערובת הבצל על הבצק, משאיר גבול 1 1/2 אינץ'. מפזרים באופן שווה את הגבינה מעל. מקפלים את הגבול מעל המילוי, מקפלים את הקצוות כמו שאתה הולך מסביב. המרכז יהיה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
מברשת את הקרום עם חלמון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עד 5 בננות בינוניותעד 5 בננות בינוניות
11
אופים את גאלט עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה רוחשת, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עד 5 בננות בינוניותעד 5 בננות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן