בצק פיצה דיפ-דיש
צריך מנה עיקרית טבעונית? בצק פיצה צלחת עמוקה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, קמח תירס, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו פיצה צלחת עמוקה, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה פאי צלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ולתת לעמוד 5 דקות. סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף קמח, 1/2 כוס קמח תירס, ומלח, ואת הדופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט תערובת שמרים ושמן דרך מצנח מזון, ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. תהליך 1 דקה נוספת.
הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 או 5 פעמים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל חצי למעגל של 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול, ומפזרים כל אחד עם 1 כף קמח תירס.
מניחים בצק במחבתות מוכנות; לחץ על הבצק על הצדדים של מחבתות. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד נפוחות. למעלה ואופים על פי הוראות מתכון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.