המתכון בקלאוון מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. אתה מקבל קינוח שמגיש 48. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, דבש, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים יחד את האגוזים, הסוכר, ותבלינים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
תבלינים
סוכר
3
כפי שאתה עובד, לשמור על הסדינים של פילו מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע מהם להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מניחים גיליון 1 של פילו על החלק התחתון של מחבת רול ג 'לי (12 אינץ 'x16 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מברישים את הבצק בקלילות עם חמאה מומסת. חזור על תהליך זה עד שיש 8 גיליונות של פילו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים שליש מתערובת האגוזים על יריעות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
7
מניחים 4 גיליונות נוספים של פילו על גבי האגוזים, צחצוח חמאה מומסת בין כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אגוזים
8
מניחים עוד שליש מתערובת האגוזים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
9
שכבת הסדינים הנותרים של פילו על גבי האגוזים, צחצוח חמאה מומסת בין כל גיליון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אגוזים
10
מברשת את הסדין העליון עם חמאה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
לקצץ את הקצוות כך שהם לא עומדים מעל רמת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
12
חותכים את המאפה לריבועים 2 אינץ', וודא שלא לחתוך את השכבה התחתונה של בצק פילו. השארת השכבה התחתונה לא חתוכה תאפשר לסירופ להשרות ביעילות רבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
סירופ
13
אופים ב 191° במשך 25-30 דקות או עד השכבה העליונה של פילו לוקח על צבע חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בזמן שהבצק אופה מכין את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
בצק
סירופ
15
מערבבים את כל החומרים ומביאים לרתיחה.
16
הסר את ציפורן וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
ציפורן
17
הסר את המחבת מהתנור ומיד לשפוך סירופ חם על הבקלאווה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
18
לפני ההגשה לאפשר בקלאווה לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר. חותכים את השכבה התחתונה של בצק פילו ומגישים.