בקלה עם זיגוג מיסו ופירה ווסאבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה עם זיגוג מיסו ופירה ווסאבי. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך רוטב סויה, פילה בקלה, תפוחי אדמה ווסאבי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו סטייק ווסאבי פלנק ותפוחי אדמה מזוגגים, מחית תפוחי אדמה ווסאבי, ו מחית תפוחי אדמה ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. תערובת מיסו, חומץ, סוכר, רוטב סויה ופלפל קאיין במעבד. עם מכונת ריצה, בהדרגה לשפוך שמן; להתמזג עד התערובת היא חלקה.
מניחים פילה בקלה בקערה גדולה.
יוצקים חצי תערובת מיסו על דגים; לזרוק מעיל.
העברה לסדין אפייה rimmed.
בקלה מטגן 8 סנטימטרים מחום עד תחילת חום, על 3 דקות. הגדר תנור ב 232°.; אופים בקלה עד אטום במרכז, כ 5 דקות. מחלקים בקלה בין 6 צלחות. Spoon Wasabi פירה תפוחי אדמה לצד.
טפטוף שנותר מחצית תערובת מיסו על בקלה ותפוחי אדמה, אם תרצה, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.