ברביקיו עוף צלוי & צ'יפס עבה
ברביקיו עוף צלוי & צ'יפס גושי יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פפריקה, סוכר muscovado, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Cheat ' s scampi with chunky chips, עוף באפלו Spatchcocked עם צ'יפס רוזמרין צ' יפס ואדום, ו צ'יפס עבה עם בצל ושום קרמל.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
בקערה, מערבבים את הפפריקה והסוכר יחד עם כמה צביטות נדיבות של מלח. טיפ טריזים תפוחי אדמה בתוך בדיל קלייה מרווח, לזרוק 2 כפות שמן עד מצופה, ואז העונה עם חלק מתערובת פפריקה. לשפשף עוף עם שאר השמן, מתבלים מבפנים ומבחוץ, ואז לשפשף בכל רחבי עם שאר תערובת פפריקה. לדחוף את תפוחי האדמה לצדדים של הפח ולהושיב את העוף באמצע.
צלוי ללא הפרעה, במשך 1 שעות 20 דקות.
הסר את העוף, להפריש לנוח 20 דקות, ולאחר מכן להשתמש פרוסת דגים להפוך את תפוחי האדמה ולהניח אותם בשכבה אפילו. המשיכו לצלות את תפוחי האדמה בזמן שהעוף נח, ואז הגישו הכל ביחד.