בתקופה זו של השנה, לא רק שאנו רואים דלעת כמו דלעת, עלינו לנסות ולמצוא דרך לבשל עם בטטה או מנגולד שהופך זמין עבורנו לקנייה בשווקים ובחנויות.
מפתח אחד לבישול ביתי טוב הוא לשמור על דברים מגוונים ולהשתמש בתוצרת עונתית ככל שתוכל. החשיבה העיקרית מאחורי זה היא שזה לא רק טעים, אלא זה גם אומר שהארוחות המשפחתיות שלך שונות במהלך השנה. במקומות רבים אנו זוכים לראות ארטישוק שכאשר מכינים אותם היטב, צריך רק כף חמאה ותיבול כדי להציע מנה ראשונה נהדרת.
זה הזמן בשנה ליהנות באמת מירקות שורש חורפיים, בין אם מוסיפים אותם לגולאש עשיר בפפריקה או פשוט קלויים. לפת, פרסניף וגזר זמינים כולם ומשמשים במנות פנטסטיות רבות.
עם זאת, אם אתם חובבי סלטים אמיתיים, אל תפחדו, הצנון חוזר עם נקמה. צנוניות נראות נהדר ומוסיפות טעם מפולפל נפלא למנת סלט חורפית. גרגיר הנחלים הוא עוד הצעה עונתית נהדרת שיכולה לא רק לגרום לכל תוספת טעימה, אלא שהיא גם נראית כל כך מעוררת תיאבון. כאן תוכלו למצוא חמישה עשר דברים טעימים לאכול בדצמבר. אנו מקווים שתיהנו מההצעות העונתיות שלנו!