קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

ברווז עם פטל (Canard aux Framboises)

ברווז עם פטל (Canard aux Framboises)
נסו רגלי ברווז צלויות עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou), זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ו Chèvre Au Coulis De Framboises (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת גדולה רדוד flameproof קלייה באמצע התנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור בתבנית crosshatch במרווחי 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן עונה עם מלח כפית 1 ו 1/2 פלפל (סך). צלי, צד העור למטה, במחבת חמה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון למרכז רושם 52°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הפעל broiler. הפוך את צד עור הברווז למעלה. מטגן 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולתת לנוח (צד עור למעלה) 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בעוד ברווז נח, לשפוך את כל אבל 1 כף שומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ושום ו saué על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים סוכר ומבשלים, ערבוב, עד מומס. מערבבים בחומץ, גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
הוסף demi-glace ולהביא לרתיחה. מערבבים במחצית פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
8
רוטב כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, זורק מוצקים. דלג מעל עודף שומן. על אש נמוכה, מערבולת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
הסר מהחום ולהוסיף פטל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
10
חותכים ברווז ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם