ברוסקטה עם גבינה ושוקולד
ממתכון גבינה וברוסקטן שוקולד מוכן בערך 20 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 1424 קלוריות. זה עובד טוב כמו מתאבן די יקר. אם יש לכם בגט, גבינת ברי, תלתלים שוקולד מריר מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוסקטה (עם או בלי גבינה), ארטישוק E-Z וברוסקטה גבינה, ו ברוסקטה גבינת תאנה ועז (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס גבינה כדי להתאים טוסט באגט ולשים 1 פרוסה על כל טוסט. למעלה כל אחד עם 2 חצאי דובדבן סלסול שוקולד.
* כדי להפוך תלתלי שוקולד, בר שוקולד מיקרוגל עם צד חלק במרווחים של 5 שניות עד מעט מתרכך, על 20 שניות בסך הכל. משוך מקלף ירקות על פני הבר.