ברוקולי-גבינה אופים
ברוקולי גבינה אופים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, ממרח יוגורט, בייקון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אופים ברוקולי, אופים ברוקולי, ו אופים כפולים ממולאים בגבינה.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד שנעשה, סידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 5 דקות.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
שלב עיסת תפוחי אדמה, 1/4 כוס גבינה, הבא 5 מרכיבים. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים.
למעלה כל תפוח אדמה חצי עם 2 כפות גבינה. מסדרים חצאי תפוחי אדמה ממולאים על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד מחומם היטב.
למעלה ממולאים תפוחי אדמה עם גבינה
עזרה לגרוף את עיסת תפוחי אדמה
עזרה כפית תערובת תפוחי אדמה לתוך פגזים