ברוקולי מוקפץ קל וכרוב ניצנים
ברוקולי מטוגן קל כרוב ניצנים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, מלח כשר, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן, כרוב ניצנים אסיאתי מוקפץ, ו כרוב ניצנים מוקפץ מוקפץ מוקפץ מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המרק, רוטב סויה וחומץ יין אורז בקערה קטנה ומניחים בצד (לרוטב עבה יותר, ראה הערה לעיל).
שמן חום במחבת a12 אינץ ' או ווק עד עישון קל. מיד להוסיף את הברוקולי ומבשלים עד שהם הופכים תוססים יותר בצבע והם רק מבושלים, אבל עדיין פריך, על 3 דקות.
מעבירים לקערה גדולה. החזירו את המחבת לחום וחום עד לעישון.
להוסיף כרוב ניצנים עלים כרוב ומבשלים עד רק מבושל דרך ו חרוך קלות כתמים, על 2 דקות.
מעבירים לקערה עם ברוקולי.
החזרת מחבת לחום ולהוסיף את השום, זנגביל, בצל ירוק וצ ' ילי (אם משתמשים). קוק, sitring, עד ריחני, על 10 שניות. להחזיר ירקות למחבת ולהוסיף את תערובת הרוטב. לזרוק לירקות מעילים. מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך. מערבבים במחצית הכוסברה, מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם כוסברה נותרת, ומגישים מיד.