ברוקולי מקרוני וגבינה עם ציפוי בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 887 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. . לכו לחנות ותביאו את התיבול של אדובו, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם גבינה וציפוי בייקון, בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בברוקולי ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית הנותרים של חמאה, וחלב בקערה גדולה. מתבלים במלח, פלפל ותיבול אדובו. מערבבים ב 1 כוס גבינת צ ' דר, 1 כוס גבינת מוצרלה, תערובת ברוקולי וחצי של נאגטס תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Adobo תיבול
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
נגיסי עוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים מקרוני לתבנית האפייה ושופכים את תערובת הגבינה על הפסטה, ערבוב טוב. למעלה עם כוס 1 הנותרים של גבינת צ ' דר, 1 כוס מוצרלה, בייקון, נאגטס תפוחי אדמה. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
נגיסי עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות.