קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל

בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל
בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 592 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר מגורען, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק, פודינג לחם ברי וניל לבן, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול; מעיל עם סוכר turbinado, הזמנת כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, מחית פירות יער יחד 1 עד 2 כפות סוכר מגורען (פחות אם פירות יער מתוקים, יותר אם לא); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בסיר 3 ליטר, מחממים 2 כוסות חלב, קרם ההצלפה, 2/3 כוס סוכר מגורען והמלח על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מתחילה להתבשל; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
בקערה בינונית, להכות יחד 4 ביצים, 4 חלמונים ביצה 1 כפית וניל, באמצעות מקצף, עד אור וקרם. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בתערובת חלב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה, מוסיפים קוביות לחם ותערובת ביצה; בזהירות לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף תערובת ברי; בזהירות לזרוק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
7
יוצקים לתוך תבשיל.
8
מפזרים עם סוכר turbinado שנותר. מכסים את התבשיל בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר רדיד; אופים 15 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
בואו לעמוד לפחות 30 דקות או עד ערכות פודינג.
12
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל פודינג שנותר.
13
בסיר nonaluminum 3 ליטר, חום 2 כוסות חלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חלב מתחיל להתבשל; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
בקערה בינונית, לנצח יחד הנותרים רוטב וניל מרכיבים, באמצעות whisk, עד אור שמנת. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בחלב עד מעורבב; לחזור תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה; להסיר מן החום.
16
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק