בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל
בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 592 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר מגורען, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג לחם בריוש וניל עם רוטב סוזט אפרסק, פודינג לחם ברי וניל לבן, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.
הוראות
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול; מעיל עם סוכר turbinado, הזמנת כל עודף סוכר.
בקערה קטנה, מחית פירות יער יחד 1 עד 2 כפות סוכר מגורען (פחות אם פירות יער מתוקים, יותר אם לא); להפריש.
בסיר 3 ליטר, מחממים 2 כוסות חלב, קרם ההצלפה, 2/3 כוס סוכר מגורען והמלח על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת מתחילה להתבשל; להסיר מהחום.
בקערה בינונית, להכות יחד 4 ביצים, 4 חלמונים ביצה 1 כפית וניל, באמצעות מקצף, עד אור וקרם. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בתערובת חלב עד מעורבב.
בקערה גדולה, מוסיפים קוביות לחם ותערובת ביצה; בזהירות לזרוק למעיל.
להוסיף תערובת ברי; בזהירות לזרוק עד בשילוב.
מפזרים עם סוכר turbinado שנותר. מכסים את התבשיל בנייר כסף.
הסר רדיד; אופים 15 דקות יותר או עד חום זהוב.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות או עד ערכות פודינג.
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל פודינג שנותר.
בסיר nonaluminum 3 ליטר, חום 2 כוסות חלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חלב מתחיל להתבשל; להסיר מן החום.
בקערה בינונית, לנצח יחד הנותרים רוטב וניל מרכיבים, באמצעות whisk, עד אור שמנת. כדי למנוע קימורים, בהדרגה להכות בחלב עד מעורבב; לחזור תערובת לסיר.
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה; להסיר מן החום.
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים כל רוטב שנותר.