קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברים שכבת סופר דופר של משאית פינוקים

ברים שכבת סופר דופר של משאית פינוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את משאית פינוקים סופר דופר ברים שכבת. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 78 אוהדים. אם יש לך חמאה, חלב מרוכז, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סופר-דופר צ'ילי, סופר דופר המבורגרים ממרח אבוקדו, ו ממרח זיתים סופר דופר או מטבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° ולשמן 9 על ידי 9 אינץ פאן (להכפיל את המתכון ולהשתמש 9 על ידי 13 אינץ פאן אם אתה רוצה אצווה גדולה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי קרקר גרהם ולחץ על תערובת הקרום למטה כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת (או שאתה יכול להמיס את החמאה במחבת עצמה ולחץ את הפירורים למקומם על גבי החמאה המומסת).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שכבה של כל אחד מהמרכיבים שבחרתם, מלבד אחד לפי בחירתכם, על גבי הקרום של קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
5
יוצקים את החלב המרוכז על גבי החומרים (זה לא צריך להיות שכבה מוצקה), ואז מפזרים את החלק העליון עם המרכיב האחרון שלך.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
6
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לפני חיתוך.