זעפרן ופירה שום
זעפרן ופירה שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, שום, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, זעפרן פירה תפוחי אדמה, ו זעפרן-פירה תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ושום בסיר של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, על 12 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולנקז.
מניחים את תפוחי האדמה בחזרה בסיר ולחזור לחום. מערבבים את תפוחי האדמה, כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות כדי לייבש את תפוחי האדמה.
הסר את תפוחי האדמה מהחום.
תוסיף את החמאה. באמצעות מחית יד החזיק, מועך את החמאה לתוך תפוחי האדמה.
מניחים את החלב בסיר עם זעפרן ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים שמנת וחלב זעפרן. תפוחי האדמה עדיין צריכים להיות קצת גושים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.