בשר בקר בגריל עם רוטב שומשום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר בגריל עם רוטב שומשום יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם סטייקים בשר בקר, רוטב סויה, צנוניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו שליו בגריל עם רוטב שומשום, סלט טמפה בגריל עם רוטב שומשום-ג'ינג'ר, ו סלט עוף בגריל עם רוטב שומשום ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בבלנדר, לשלב את sambal oelek, שום, חומץ, רוטב סויה, סוכר ושמן שומשום ולעבד עד חלקה. להתמזג בשמן צמחי עד incorporated.
מברשת את הבצלונים ואת סטייקים עם 1 כף של ההלבשה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, על 5 דקות עבור בצל ירוק ו 8 דקות עבור סטייקים בינוניים נדירים.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות, ואז תחתוך.
חותכים את הבצל הירוק לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה.
מוסיפים את edamame, צנוניות, גרגיר הנחלים וכ -5 כפות של ההלבשה ולזרוק. תלוש את הסלט על צלחות ולמקם את סטייק פרוס לצד.
טפטף את הרוטב הנותר על הסטייק, מפזרים זרעי שומשום ומגישים.