בשר בקר טחון ונקניקיות בשעועית אדומה ואורז
לכו לחנות ותביאו חזיר ושעועית, בקר טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בקר טחון חריף ושעועית עם אורז, סיר חרס שעועית אדומה ואורז, ו שעועית אפויה בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את האורז בסיר גדול על פי הוראות החבילה.
חותכים את הנקניק לחתיכות 1 אינץ ' ורבע את החתיכות.
מניחים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה. מתבלים עם פלפל חריף לפי הטעם.
להעביר את זה לסיר עם האורז, שמירה על השמן במחבת.
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, לטגן את בשר בקר הקרקע במשך 5 דקות. מערבבים את האורז, ואת הבצל; להפחית את החום בינוני ו לטגן במשך 5 דקות יותר.
לנקז היטב ולהוסיף לסיר. מערבבים את שעועית הכליה, שעועית פינטו, חזיר ושעועית לתוך הסיר.
להוסיף קצת מים, במידת הצורך, ומבשלים על אש נמוכה עד מוכן לשרת.
מרכיבים
850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שעועית, סחוט425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שעועית פינטו, מנוקזת1אוראו ממולאים כפולים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
בשר טחון רזה0
בצל, טחון425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פחית אחת (28 אונקיות) בשר חזיר ושעועית454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
נקניק נקניק מעושן1בצל צהוב בינוני, קצוץ
אורז לבן לא מבושל