בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, יין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ספירלת בקר טחון אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר בשר ממחבת, הזמנת מיצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים את שמן הזית, מטגנים את הפלפל הירוק, בצל, גזר וסלרי עד רך.
להחזיר בשר בקר למחבת, ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, קינמון וציפורן. מערבבים במים ויין אדום עד מחומם דרך. ממיסים את קוביית בוליון הבשר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)