קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה

בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה
בשר בקר טחון סרבי, ירקות, ואופים תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, יין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ספירלת בקר טחון אופים, אטריות בשר טחון אופים, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעט גריז תבשיל קדרה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הבשר עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בשר ממחבת, הזמנת מיצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את שמן הזית, מטגנים את הפלפל הירוק, בצל, גזר וסלרי עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להחזיר בשר בקר למחבת, ומתבלים עם פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל אדום, קינמון וציפורן. מערבבים במים ויין אדום עד מחומם דרך. ממיסים את קוביית בוליון הבשר לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מחבת מחום, ומערבבים במחצית וחצי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שכבה התחתונה של צלחת תבשיל מוכן עם פרוסות תפוחי אדמה מספיק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
מניחים את תערובת הבשר והירקות על תפוחי האדמה, העליון עם תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מבשלים, מכוסים, 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות