בשר ואורז פרואני
בשר פרואני ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 680 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם רוטב סויה, חזיר טחון, תפוחי אדמה חומים חשיש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: אורז פרואני, סודאדו דה פסקאדו הפרואני (תבשיל דגים פרואני), ו אורז מטוגן בסגנון פרואני.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים חזיר, שום וכמון עד שחום חזיר, 5 עד 10 דקות.
מעבירים תערובת חזיר, כולל שמן, לסיר.
מערבבים תפוחי אדמה, עגבניות ובצל לתערובת חזיר; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שתפוחי האדמה מבושלים, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים מספיק רוטב סויה לצבע ומתבלים בתערובת חזיר ותפוחי אדמה.
מערבבים פטרוזיליה, אורגנו וכוסברה לתערובת חזיר ותפוחי אדמה; מתבלים במלח ופלפל.