קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סוכר חום, מיץ ליים, אבקת קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי), סלט בשר חזיר באי, ו פילה חזיר אי (מתכונים דומים).

מרכיבים

2אבוקדואבוקדו1בצל צהוב בינוני, קצוץעלי תרד תינוק עוז, גזוזעלי תרד תינוק עוז, גזוז0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום קצוץ דקשום קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים מוזהביםצימוקים מוזהבים1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםרוטב חריף (טבסקו)רוטב חריף (טבסקו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה (לא אור)סוכר חום כהה (לא אור)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרנאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)נאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)3תפוזי טבורתפוזי טבור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות אבקת שוםמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר tenderloins (כ. משקל)בשר חזיר tenderloins (כ. משקל)1פלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקותפלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקות2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sur de Los Andes Malbec. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.