בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם מיונז פפריקה מעושן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו בשר בקר צלוי, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו מיונז פפריקה מעושן, דגים מוכים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן, ו פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 260° עם מתלה באמצע.
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 1/4 כפית מלח.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בפפריקה, כמון, שמן, ופלפל 1 כפית.
טנדרלוין יבש, ואז לשפשף תערובת שום על כל זה. צלוי במחבת צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 49°, 25 עד 35 דקות עבור בינוני נדיר.
העברה למגש יחד עם כל מיצי פאן וקריר, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 30 דקות עד 1 שעה. (טמפרטורה פנימית תעלה לכ-130F כפי שהיא נשענת.)
מערבבים יחד מיונז, פפריקה, כמון, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים מיצי בשר ומלח לפי הטעם
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם מיונז פפריקה מעושן.
הערה' טבחים: מיונז פפריקה מעושן שומר, מקורר, 2 שבועות.