גבינה אפויה עם צ'וריסו
גבינה אפויה עם צ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חריפות, בצל, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה צ'וריסו אפוי בדלעת, פלפל אדום צ'וריסו אפוי מק וגבינה, ו Yuca Chorriada con Chorizo (קסבה עם צ'וריסו ורוטב גבינה) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. שמן צלחת אפייה 3 או 4 כוס.
במחבת בינונית יבשה, מטגנים את הצ ' וריסו מעל חום בינוני-גבוה עד כמעט פריך.
מוסיפים את הבצל והשום למיצי המחבת ומבשלים עד רך, כ 5 דקות. להחזיר את צ ' וריסו למחבת עם בצל ושום ומערבבים לשלב.
שים 1/2 של גבינה בתבנית האפייה ומפזרים 1/2 של תערובת צ ' וריסו. חזור עם תערובת הגבינה וצ ' וריסו הנותרים.
אופים עד הגבינה מבעבעת, על 20 דקות.
מגישים עם טורטיות קמח לטאקו רך.